Bevar dig vel!

Dorn terapi

Dorn er en forholdsvis ny behandlingsform i Danmark. Dorn terapi har været kendt og udbredt i Tyskland siden 1970 og er nu begyndt at brede sig i Danmark som terapiform.

Behandlingen går ud på at korrigere skævheder i kroppens led, dvs. fodled, knæled, hofteled samt alle leddene i rygsøjlen, kæbeled, skuldre, albue og håndled. På grund af slid, forkerte arbejdsstillinger og både psykiske og fysiske overbelastninger kan leddene komme ud af balance med smerter og spændinger til følge.

Som klient er du selv aktiv i behandlingen, hvilket er med til at give dig en større kropsbevidsthed og fornemmelse for din egen krop. Terapeuten udfører tryk langs med rygsøjlen, mens klienten bevæger eksempelvis armene i sving, drejer hovedet fra side til side eller svinger med benene. Den aktive muskelbevægelse i kombination med præcise tryk langs rygsøjlen frigør dybe spændinger i leddene og genskaber den naturlige balance i f.eks rygsøjlen eller hofteleddene.

Resultatet er større bevægelsesfrihed, færre spændinger og smerter og en følelse af ny vitalitet. Dorn er en effektiv, enkel og nænsom behandling af kroppen. Der er ingen knæk og bræk, det hele foregår i et roligt tempo hvor dine behov er i fokus.

Hvis du bærer rundt på gamle spændinger der ikke vil slippe, er Dorn en mulighed for dig. Du får desuden selvhjælpsøvelser med hjem, så du selv kan korrigere kroppen når der er brug for justering.

Jeg afslutter Dorn behandlingen med en afspændende rygmassage for at samle og berolige kroppen efter Dornbehandling.

Priser

Helkrops Dorn behandling med massage. 90 min. 650,-

Dorn behandling med massage på et afgrænset område, f.eks. bækken/lænd eller skuldre/nakke. 60 min. 475,-

Louise Marcussen · Norgesvej 30 · 8800 Viborg · 2147 2016 · louise@bevardigvel.dk